• 1399/02/06 - 07:37
  • تعداد بازدید: 484
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فعالیت های مجازی انجمن قصه گویی شاخه ی استانی استان کردستان

انجمن قصه گویی استان کردستان با شروع فعالیت های مجازی پیک امید فعالیت خود را در این موقعیت با توجه به شیوه ویروس کرونا و تعطیلی مراکز فرهنگی هنری کانون آغار کرد و با تهیه ی فراخوان استانی تمام قصه گویان خصوصاَ اعضا انجمن قصه گویی استان را دعوت به همکاری کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کردستان، بعد از انتشار فراخوان آثار قصه های 90 ثانیه ای تصویری و صوتی در استان تولید شد که بعد از کیفیت سنجی، آثار منتخب به دبیرخانه ی مرکزی ارسال گردید تا بعد از بررسی کارشناسان در سایت پیک امید مجازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگذاری شود.

در این مدت مربیان کانون استان کردستان با تولید تعداد 32 اثر قصه گویی تصویری و 111 قصه گویی صوتی سهمی را در فعالیت های مجازی فرهنگی به خود اختصاص دادند.

در مدت فعالیت قصه گویان در گروه مربیان فرهنگی،هنری و ادبی 3 کارگاه مجازی برگزار گردیده است مه 2 کارگاه با موضوع انتخاب قصه های مناسب با در نظر گرفتن موقعیت و موضوع خاص که در این کارگاهها نمونه هایی ار آثار تولیدی استان نقد و بررسی شد.

کارگاه مجازی دیگر انجمن که به صورت ویژه در تاریخ 23 فروردین 99 از ساعت 17 لغایت 19 بعد از ظهر با حضور اساتید استانی استاد محمدرضا کلهر نویسنده،شاعر و پژوهشگرو استاد جبار شافعی زاده نویسنده و پژوهشگر ادبیات کودک و نوجوان با موضوع روایت مدرن از قصه های کهن با حضور آنلاین مربیان ثبت نام کننده در کارگاه برگزار گردید.

تمام شرکت کنندگان در این کارگاه قبلا یک نمونه اثرنوشتاری خود را با موضوع مدرن سازی ادبیات کلاسیک رادر گروه بارگذاری کرده بودند.

کارگاه با فایل صوتی نماینده انجمن در رابطه با گزارش کار انجمن و هدف از بارگذاری کارگاه در ساعت مقرر شروع شد.

محمدرضا کلهر نویسنده کتاب هنر زیبای داستان در ابتدا این کارگاه به تفهیم موضوع پرداخت و اظهارداشت: ادبیات کلاسیک باید در ابتدا با نوآوری و خلاقیت مدرن شود تا بعد بتوان آن را روایت کرد و به نمونه هایی از اینگونه آثار در ادبیات ایران و جهان اشاره کرد.

کلهر از شاخص های بازنویسی، اقتباس، بازآفرینی و خلاقیت گفت و تغییر را منوط به شناخت و تبیین هدف مشخص که چه میخواهیم انجام دهیم داشتند.

جبارشافعی زاده در ادامه کارگاه شناخت مخاطب را در اولویت برشمرد و به چهار مولفه ی مهم در این زمینه فلسفی،روانشناسی،جامعه شناسی و زیبایی شناختی پرداخت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های مدرن سازی و بازآفرینی و نوآوری اشاره کرد و به سوالات اعضا گروه پرداخت و بعد از پایان رسمی جلسه در گروه به نقد و بررسی آثار مربیان پرداختند.

در پایان لازم به ذکر است که فعالیت های مجازی انجمن قصه گویی استان کردستان تا پایان فعالیت های پیک امید مجازی ادامه خواهد داشت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت